Биди лидер во иновациите.

Солвео е консултантска агенција за стратешки дизајн и иновации која ги поттикнува компаниите да испорачаат иновативни решенија.

ЗА НАС

Ние сме искусни професионалци кои ја делат истата пасија кога станува збор за бизнис иновации и дизајн. Во нашите простории креативноста и фактите соработуваат со цел да се креираат иновативни решенија кои ќе овозможат раст и развој на бизнисите.

ШТО ПРАВИМЕ

Креираме нови иновативни решенија, продукти и услуги кои се ориентирани кон потребите на корисниците. Дизајнираме и тестираме нови бизнис модели заедно со идните корисници. Иницираме позитивни промени и забрзан раст на бизнисите.

НАШАТА МИСИЈА

Посветени сме на позитивни промени преку поттикнување на иновации и промоција на постоечки продукти и услуги. Ние сме мултидисциплинарен тим на искусни професионалци, ентузијасти со голема пасија за бизнис иновации и дизајн.

НАШАТА ВИЗИЈА

Веруваме дека може да ја дизајнираме иднината преку создавање на иновативни решенија кои ни го олеснуваат секојдневниот живот. Тежнееме да станеме лидери во нашата област преку овозможување на брз раст на амбициозните компании.

ПРОЕКТИ
УСЛУГИ

Наоѓаме иновативни решенија за бизнис раст преку креативен пристап и проверени стратегии. Фокусирани сме на потребите на корисниците, бидејќи среќните и лојални корисници се иднината на вашиот бизнис.

НАШИ КЛИЕНТИ