Солвео е консултантска агенција за стратешки дизајн и иновации која ги поттикнува компаниите да испорачаат иновативни решенија

Нашата Локација

Бул. Климент Охридски 52, 1-1
Скопје, Македонија
info@solveo.co
www.solveo.co

Кариера

info@solveo.co

Контактирајте нé

info@solveo.co